АКТУЕЛНО
  • “Изофас” – Прилеп е првата бетонска база што доби Б – интегрирана еколошка дозвола доделена од Локална Самоуправа – Прилеп;

  • “Изофас” – Прилеп поседува официјална лиценца за изведувач на градби од типот C, D, и E доделена од страна на Министерство за транспорт и врски;

  • По барање на приватни потрошувачи, “Изофас” врши бетонирање од различна намена во град Прилеп и пошироко;

  • ”Изофас” - Прилеп ги известува сите заинтересирани купувачи на градежни и бетонски производи дека производството на истите се врши секојдневно и сите производи се достапни за продажба;

Изофас – ЦВРСТО. КВАЛИТЕТНО. СИГУРНО. | ИЗОФАС
Developed by Imaginative Advertising | © 2011 Izofas

Изофас е компанија основана во 1989 година, лоцирана е во Прилеп, Република Македонија, која располага со еден од најголемите производствени погони од 12 000 м2 површина.

Компанијата брои 50 вработени од кои поголем дел се вклучени во градежната оператива со архитекти и инженери како дел од тимот.

Наша мисија е да Ви испорачаме градба која трае, која е цврста, квалитетно изработена и врз која можете сигурно да чекорите.

Нашата визија е да бидеме Ваш партнер, во кој имате потполна доверба и заедно да створиме иднина со цврсто тло за сите.

Основна дејност е производство и вградување на бетони од сите типови, бетонски цевки за канализации како и нивна изведба, бетонски блокови, изведба на разни објекти од нискоградба, патишта и пропусти, водоводни и канализациони системи, изведба на разни објекти од високоградба, изградба на индивидуални станбени објекти.

Компанијата е опремена со сопствена механизација за инсталирање на системи за целосно водоснабдување, комплетна опрема за изведување на објекти од високоградба, голем број на градежни машини, механизација за ископи, разни видови на машини кои се потребни за водоснабдување како и посебна механизација за зимско одржување на патишта.

Сите производи од погонот на Изофас имаат атестиран сертификат од Градежен институт на Република Македонија.